Onze service

Autobedrijf Kemper een vertrouwde naam in Diepenveen en omstreken. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud of reparatie u kunt altijd rekenen op een uitstekende service. U bent van harte welkom!

Al vele jaren (vanaf 1923) zijn wij gevestigd aan de Dorpsstraat midden in het centrum van Diepenveen. Het dorp heeft een Sallandsche inslag en het is dan ook een goed gebruik dat u als klant centraal staat. Ons enthousiaste team staat u graag met raad en daad terzijde. Hoe klanten dat ervaren kunt u lezen via de link boven aan de webpagina rechts.

Rutger en Monique Kemper zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. De verkoop van zowel gebruikte als nieuwe auto's van elk merk is in handen van Rutger Kemper.In de werkplaats hebben wij Herman Halfwerk, Vahid Medzikovic beiden all-round 1e Autotechnici. En onze jongste telg Maarten Mühlstaff 1e monteur , welke wordt opgeleid tot 1e autotechnicus.

Autobedrijf Kemper is aangesloten bij AD Autobedrijf. Een internationale garageformule met meer dan 4600 aangesloten bedrijven in Europa. Het voordeel voor u is dat Autobedrijf Kemper hierdoor beschikt over alle originele A-merk onderdelen tegen de beste prijzen en gebruik maakt van de trainingsfaciliteiten waardoor ook uw auto geen geheimen voor ons heeft.

Bovendien profiteert u van twee jaar internationale onderhouds- en reparatiegarantie! Voor een totaal overzicht van onze diensten klik hier.

 

 

Maak direct een afspraak