Ruiten service

Ruiten service

Wij zijn een ster in het repareren en vervangen van autoruiten

Heeft u een put of sterretje in uw voorruit? Dat is niet alleen een hinderlijk en irritant gezicht. Het kan ook leiden tot een barst of scheur in uw ruit. Zeker bij hoge temperatuurverschillen. Voorkom een onherstelbare breuk en laat de schade snel door ons herstellen. Bij Autobedrijf Kemper in Diepenveen zijn we een ster in autoruitreparatie.

Wij zorgen dat u er geen barst meer van ziet
Bij autoruitschade leveren wij sterrenkwaliteit. Scheurtjes, putten of sterren, u hoeft er niet over in te zitten. Met onze hars-injectiemethode werken we ze onzichtbaar voor u weg. Vlug, vakkundig en voordelig.

Meestal bent u verzekerd voor autoruitschade: een mooi vooruitzicht
Niet alleen met All Risk bent u verzekerd voor autoruitschade. Vaak komt u ook in aanmerking voor een gratis autoruitreparatie met een uitgebreide WA-polis, zoals WA-Extra, WA-Minicasco of WA-Plus. Meestal kost het u zelfs geen no claim. En moet uw voorruit vervangen worden? Dan controleren wij vooraf hoeveel eigen risico u heeft. Vervolgens handelen we alles rechtstreeks af met uw verzekeraar of tussenpersoon. Bij ons betaalt u sowieso het laagste eigen risico dat u volgens de polisvoorwaarden zelf moet vergoeden.

Ook met alleen een WA-verzekering bent u bij ons heel voordelig uit
Hebt u alleen een WA-verzekering? Dan komen de reparatie en vervanging van de autoruit voor uw eigen rekening. U profiteert dan uiteraard wel van onze superscherpe tarieven en onze steengoede service.

 

Afspraak maken

Bel Autobedrijf Kemper op 0570 - 591 285 of klik op de knop hieronder om een afspraak te plannen.

 


Maak direct een afspraak