MG en Rover service

MG en Rover service

In het verleden is Autobedrijf Kemper in Diepenveen MG en Rover dealer geweest. Historische merken met een roemrucht (sport)verleden.

Tegenwoordig zijn beide merken niet meer in Nederland verkrijgbaar. Als onderdeel van Chinese autobouwer SAIC worden Rover modellen onder de naam Roewe voor thuisland China gebouwd. MG's worden nog nu steeds in Longbridge in het Verenigd Koninkrijk gebouwd, doch niet naar het Europese vaste land geëxporteerd. Wij zijn lid van de MG Rover dealers.

Door het voormalige dealerschap beschikken we bij Autobedrijf Kemper over alle equipment en kennis om de young-timer modellen van beide merken perfect te onderhouden. Als dat zorgvuldig gebeurd zijn kilometerstanden van 400.000 of meer voor een Rover zeker geen uitzondering.

De Young-timer modellen die we voor klanten uit het hele land onderhouden zijn:

Met onze transport service halen we uw auto graag bij uw thuis op. Ook -deel- restauraties kunnen we door samenwerking met een aantal specialisten prima en betaalbaar voor u regelen. Meer weten over de service mogelijkheden? Bel dan Rutger Kemper op 0570 - 591 285


Maak direct een afspraak