Distributieriem

Distributieriem

Tijd is veel geld bij de distributieriem, dus vervang hem tijdig
Over de distributieriem moet u beslist niet te licht denken. Het is een cruciaal onderdeel van uw motor. De distributieriem slijt. Vervangt u hem alstublieft op tijd! Want breekt de distributieriem, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Een kapotgeslagen distributieriem kan soms zelfs een total loss van de motor veroorzaken. 

Wanneer moet de distributieriem worden vervangen?
In uw serviceboekje staat vermeld wanneer en bij welke kilometerstand de distributieriem moet worden vervangen. Soms staat dat ook op een sticker onder de motorkap. Komt u er zelf niet uit? Neem dan het zekere voor het onzekere. Bel 0570-591285 of rij even bij ons langsaan de Dorpsstraat 20 in Diepenveen. Wij helpen u graag.  

Wij hebben de juiste kennis en het materiaal om de nieuwe riem te monteren
Bij Autobedrijf Kemper in Diepenveen  beschikken we over de benodigde kennis, het vakmanschap en het speciale gereedschap om de distributieriem professioneel te monteren. Bovendien is de riem zelf van topkwaliteit. We monteren namelijk uitsluitend distributieriemen van Gates. Deze voldoen aan de zwaarste eisen en gaan bijzonder lang mee. Gates is dan ook de leverancier van vrijwel alle gerenommeerde automerken.    

Is uw distributieriem aan vervanging toe? Vraag dan nu een offerte aan
Vervang uw distributieriem op tijd. Daarmee vermijdt u heel veel schade en voorkomt u dat u de riem echt moet aanhalen. Wij klaren die klus niet alleen professioneel, maar ook heel voordelig voor u. Bel meteen 0570 -591285 of klik op de knop hieronder om een afspraak te plannen.

 


Maak direct een afspraak