Banden

Banden

 

Goede banden zijn van levensbelang

Banden zijn het enige onderdeel van de auto waarmee u met het wegdek verbonden bent. Een goede conditie is dan ook van levensbelang. Een goed profiel verkleint de remweg en kan daarmee ongelukken voorkomen. Daarnaast zorgt een goed profiel ervoor dat bij slecht weer het overtollig regenwater beter wordt afgevoerd, waardoor uw auto meer grip heeft op de weg. Voor nieuwe winterbanden of zomerbanden, wielenwissel, balanceren en seizoensopslag kunt u allemaal bij Autobedrijf Kemper te Diepenveen terecht. Zowel voor alle bekende A-merken als voor het voordelige huismerk! Autobedrijf Kemper beschikt over moderne (de)montage- en balanceer apparatuur. 

Banden wisselen

Wacht niet te lang met het wisselen van uw winter of zomer banden. Tijdig wisselen tussen zomer- en winterbanden is niet alleen veilig maar ook goed voor uw portemonnee. Winterbanden hebben een speciale rubber samenstelling en profiel. Dat maakt dat ze bij temperaturen onder 7 graden Celsius en op nat wegdek beter presteren. Dat merkt u aan een beter weggedrag en een kortere remweg. Dus wacht niet op de eerste sneeuw als u winterbanden wilt laten monteren.

En andersom, wacht ook in het voorjaar niet te lang met het terug wisselen. De voordelen van winterbanden smelten als sneeuw voor de zon zodra de temperaturen weer zomerse waarden aannemen. Met winterbanden neemt in die omstandigheden de remweg juist toe en neemt de grip af.

Wij slaan uw zomer- of winterbanden graag voor u op. 

Heeft u thuis ruimte over? Dan kunt u natuurlijk de banden die u niet gebruikt thuis bewaren. Maar het is wel zo gemakkelijk om deze bij Autobedrijf Kemper te Diepenveen op te slaan. Voor vaste klanten is deze service gratis in i.c.m wisselen of vervangen van banden.

Voordelen

Maak vandaag nog een afspraak met ons. Dan zorgen we dat uw banden klaarstaan voor een snelle pitstop. Bel ons op of neem contact met ons op via deze website.


Maak direct een afspraak