APK

APK

Vanaf € 50,- is uw auto weer voor 1 of 2 jaar goedgekeurd

Bij de APK controleren we uw auto op verkeersveiligheid. Daarbij letten we op de conditie van de remmen, wielophanging, schokbrekers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast checken we of de uitstoot van uw auto aan de milieueisen voldoet. Daarvoor doen we bij dieselmotoren een roetmeting en bij benzinemotoren een viergasmeting. En dat alles voor reële tarieven.

We zijn veel voordeliger dan de merkdealer, maar geen prijsstunters 
Voor de kwaliteit die wij leveren, betaalt u een aantrekkelijk lage prijs. Dat komt door ons scherpe uurtarief. Daardoor bent u bij ons altijd voordeliger uit dan bij de merkdealer. Wij gaan niet mee met de APK-stuntprijzen van soms maar € 9,95. Wij willen onze onafhankelijkheid bewaren. Als wij zeggen dat er iets aan uw auto moet gebeuren, dan is dat ook zo.

Rijdt uw auto op benzine? Dan kunt u hem bij ons al APK laten keuren voor €50,-. Heeft u een diesel? Dan kunt u voor € 75,- bij ons terecht. Afmeld- en administratiekosten inbegrepen!

GRATIS APK voor vaste klanten. Levenslang!
Bent u vaste klant bij Autobedrijf Kemper in Diepenveen? En laat u het onderhoud aan uw auto volgens de voorgeschreven intervallenbij ons uitvoeren? Dan is de APK keuring altijd gratis. Oók wanneer die niet samenvalt met het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt. U betaalt alleen de afmeldkosten en de viergastest (of roetmeting bij een diesel).


Maak meteen een afspraak voor een voordelige APK-keuring
Bel Autobedrijf Kemper op 0570 - 591 285 of klik op de knop hieronder om een afspraak te plannen.

 


Maak direct een afspraak