Samenwerking

Samenwerking

Diepenveense ondernemers bundelen hun krachten…..

De Diepenveense ondernemers Autobedrijf Kemper en Automakelaar Jolink hebben sinds kort een samenwerkingsverband. Ze hebben ieder hun eigen kwaliteiten binnen de autobranche, de samenwerking resulteert in een dienstverlening waar u als consument van kan profiteren!

Autobedrijf Kemper richt zijn pijlen op aftersales gebied, zoals onderhoud, reparatie, schade herstel en banden, Automakelaar Jolink biedt onafhankelijk advies en begeleiding bij aan- of verkoop van een auto. Beide bedrijven bedienen zowel de zakelijke als particuliere klant. Of het nu gaat om nieuwe of gebruikte auto’s, personen- of bedrijfsauto’s…..Alles is mogelijk.

De economie is bloeiend, de autobranche in beweging…. Er komt steeds meer aanbod van jonge, frisse occasions of bijzondere Young- en Oldtimers. De samenwerkende ondernemers richten zich op 2 interessante aanbieders: De particuliere verkoper, welke zijn auto graag professioneel wil verkopen voor een reële prijs en de merkdealer, die een voor hem “niet passende occasion” graag voor een nette prijs wil aanbieden…..

Deze auto’s moeten bij verkoop natuurlijk mooi gepresenteerd worden in een verwarmde showroom met daarbij een werkplaats voor het “rijklaar maken” en mogelijkheden voor aftersales.

Laat Autobedrijf Kemper nou een gemoedelijke showroom hebben met beschikbare ruimte, een professioneel ingerichte werkplaats voor alle merken…..en Automakelaar Jolink de specialiteit in huis hebben om occasions fraai te presenteren en te verkopen…..De samenwerking tussen de ondernemers werd een logische stap.

U als auto-consument kunt uiteindelijk profiteren van deze samenwerking; jonge dealer occasions en streng geselecteerde particuliere auto’s, vakkundig klaar gemaakt voor de verkoop, aangeboden met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding, pronkend in een mooie showroom.

Mooier kan bijna niet…..U vindt ons aan de Dorpsstraat 20 in Diepenveen.

Contact
Omdat de ondernemers vaak met klanten onderweg zijn voor aan- en verkoopbegeleidingen, graag even bellen voor uw komst: Rutger Kemper 06-51213444, Jan-Willem Jolink 06-51836865